Expanding snips

Pat494

Well-known member
Mar 27, 2004
13,132
1,241
223
#1
When I click on a pic to enlarge it, I get a black shadow over it and no expansion ??
 

Sharky

Staff member
Nov 4, 2000
5,402
253
143
42
www.trade2win.com
#5
Which version of IE is it @Pat494? And did Google Chrome fix it? I'm investigating some other IE bugs so may as well fix this at the same time.
 

timsk

Well-known member
Mar 18, 2002
6,792
1,742
223
#6
Which version of IE is it @Pat494? And did Google Chrome fix it? I'm investigating some other IE bugs so may as well fix this at the same time.
I have the same thing in IE Paul. Also, the post rep' facility doesn't always work.
Tim.
 

Pat494

Well-known member
Mar 27, 2004
13,132
1,241
223
#10
Which version of IE is it @Pat494? And did Google Chrome fix it? I'm investigating some other IE bugs so may as well fix this at the same time.
I have no idea which IE I have. How do you tell ?
I tried the google browser but with the same effects.
 

timsk

Well-known member
Mar 18, 2002
6,792
1,742
223
#11
I have no idea which IE I have. How do you tell ?
I tried the google browser but with the same effects.
Pat - click on the tools icon in the top right hand corner of the browser and then 'About Internet Explorer' at the bottom of the list of options.
 

timsk

Well-known member
Mar 18, 2002
6,792
1,742
223
#13
Paul,
Another glitch in IE 11 . . .
If one tries to edit a post - this happens:

T2W Edit Function.png

Getting rid of it then produces the normal posting window - allowing one to edit a post in the normal way. However, when one hits 'submit', it posts the amended post and the original post. I edit my posts a lot and this is starting to become really annoying and c_v is on the verge of submitting a formal complaint as he's bored of deleting my duplicate posts, lol!
;)
Tim.