Tradestation help...

TeaTime

Junior member
15 0
Hi Guys ..can anyone help?
I have an IB platform which I run Tradestation 9.5 alongside this has worked well for the past 9 months or so however an issue has arisen,
Tradstation opens up but not the logon window?
the logon box just doesn’t appear, I have run antivirus sweeps, Malwarebytes run the Tradestation repair option, reinstalled a fresh T/s package on 2 pc’s changed the antivirus suite on one pc uninstalled office as I though an upgrade may have caused the issue…it didn’t make any difference, I have contacted T/s support but so far no solution so, I find it bizarre so wondered perhaps someone out there might offer a solution alternatively recommend another platform that I can run easy language package on ?
Thanks in advance …john
 

Trader333

Moderator
8,502 881
I have an IB platform which I run Tradestation 9.5 alongside this has worked well for the past 9 months or so however an issue has arisen, Tradstation opens up but not the logon window?
Then it is highly likely to be an issue with Tradestation itself in my view and so I would keep on at their support for an answer.
 

TeaTime

Junior member
15 0
Thanks Paul, I somehow think its a wrong setting / configuration somewhere, I cant figure it out though:confused:
Regards, john
 

Trader333

Moderator
8,502 881
The fact that the logon box is not appearing is why (in my view) it is something to do with Tradestation itself.
 
  • Like
Reactions: TeaTime

Similar threads


AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

But it's thanks to our sponsors that access to Trade2Win remains free for all. By viewing our ads you help us pay our bills, so please support the site and disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock