Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC Tokyo

Wallen Red

Newbie
1 0
Kymmenen oikeudellinen ansoja käynnistää

Tässä lainsäädännössä lujasti Brecher tarkastellaan virheitä yrittäjät yleensä tehdä alussa kokemuksiaan.

Yrittäjät ovat lähtökohtaisesti ajettu ja kunnianhimoinen ja yleensä erinomainen käsitys niiden teollisuudelle, saadun kokemuksen tai perusteellinen tutkimus. Tästä huolimatta monet ovat yllättävän Koruton, kun määriteltäessä oikeudelliset karikot ja alkaa kasvaa uutta liiketoimintaa. Jaettu kauhutarinoita paljastaa yllättävän yleisiä virheitä toistetaan aloilla.

1. ei valita oikean ajoneuvoa
Vältä taipumus käyttää tietty ajoneuvo vain siksi, että joku muu tekee. Jokaiselle liiketoiminnan rakenne on ainutlaatuinen että: kun osakeyhtiö voi olla suosittu vaihtoehto on vero tehottomia, LLPs ovat verosääntelyn avoin, mutta ole muita haittoja kuin ryhmän tappioiden kuittaus. Aluksi välttää vuotaa voittoja myöhemmin tehdä asianmukaisen verotuksen ja jäsentää neuvoja.

2. saada oman pääomarakenne väärin
Uusi hanke aluksi sopimusta, joka olisi oikeus mitä voi vaikuttaa riittävästi, mutta epävirallisten sopimusten on vaikeaa (ellei mahdotonta) jotta näyttöä olisi erimielisyyksiä myöhemmin ruodussa. Jopa ilman erimielisyyttä, lykätä muodollista jakamista oman pääoman kunnes myöhemmin aiheuttavat lukuisia kysymyksiä kuten vero- ja syyt hermostuneempia rahoittajien laukaista. Keskustella ja ratkaista heti, kuka omistaa mitä ja varmista, että rakenne on virallisesti dokumentoitu vältetään sekaannukset ja kiistat.

3. ostaa hyllyltä perustuslain
Antaessaan pro-forma artikkeleita tai poistamalla LLP sopimukseen saattaa vaikuttaa lyhyellä aikavälillä suuria kustannussäästöjä, mutta jättää olet alttiina myöhemmin ruodussa. Käyttöön asianmukaiset menettelyt ja varmista, että sinulla on riittävästi valtaa oma pääoma ja hallinta uuden yrityksen suoja-aikaa. Jos luottamuksellisuus on huoli (esim kannalta herkkä voitoista, valvontaa tai exit oikeudet) Osakassopimukset ovat hyödyllinen väline, koska ne eivät näy julkisessa rekisterissä.

4. Harkitse kaikkia rahoitusvaihtoehtoja
Vastoin yleistä käsitystä rahoitus on edelleen vapaasti käytettävissä, mutta jää lainanantajan markkinoille ja investointeja minkäänlaista epäilemättä tulee kalliiksi. Vaikka institutionaalisten lainanantajat ovat haluttomia ottamaan riskejä, luotonanto jälkimarkkinoilla on nähnyt valtava kasvu viime vuosina monet palveluntarjoajat on nyt valmis harkitsemaan levittää investointejaan perinteinen lainojen ja pääoman välillä. Vaihtoehdot ovat rajattomat, monimutkainen ja on hintansa, joten varmista, että ymmärrät pienellä ennen sitoutumista.

5. saa oikein asiantuntevaa neuvontaa
Getting oikea neuvonantajien aluksella alussa voi olla valtava kilpailuetu. Sekä neuvonnan jäsentää perustettu, oikeus joukkue voi todellista lisäarvoa paitsi ennakoineet asioita mutta myös aktiivisesti neuvoja, miten ratkaista ne. Ammattilaiset käyttää vaalitaistelu on erinomainen kuulostava block, mikä toimii ja mikä ei, ja kyky tehdä esittelyt ja avaa ovia ei pidä aliarvioida. Jos liike ei ole kirjattua yrittäjät usein arvostellaan laadun ammattitaitoinen henkilökunta niin aikaa ostoksia ympäri ja löytää oikea joukkue puolestasi.

6. ei suojella kruunun jalokivet
On hämmästyttävää, kuinka usein tämä basic on unohdettu, mutta liiketoiminnan arvo riippuu sen varojen arvosta. Niin suojella heitä. Jos yritys on riippuvainen immateriaalioikeuksia, rekisteröidä ne. Jos se on palvelusopimus, asiakirjan kyseisiin sopimuksiin. Jos tiedot ovat riippuvaisia tietoja, varmista, että sitä ei julkaistu ilman vankka salassapitosopimukset käyttöön, ja jos on riippuvainen avainhenkilöille tai konsultit, aidan sopiva-täydellinen velvoitteita niiden ehdoista. Ilman niitä liiketoiminta kasvaa, sitä nopeammin, mitä nopeammin sen luontainen arvo nousee.

7. käyttämällä vääränlaisia kannustimia
Eivät anna pois oman liian aikaisin tai liian kevyesti. Osakkeenomistajat, mutta pieni oma paikkansa, hankkia lisää suojaa Law ja (ellei ole järjestetty oikein) voi aiheuttaa päänvaivaa hallinto ja päätöksenteko. Jos annat pois oman pääoman, kannattaa ehkä luoda uuden luokan jakaa rajallinen äänioikeus ja harkita hyvä keskeyttäneistä/huono keskeyttäneistä säännöksiä, jotka velvoittavat nykyisten osakkeenomistajien myydä osakkeita, kun hän lähtee, hän saa eri exit olosuhteista riippuen hinta. Vaihtoehtona lasketaan osakkeiden välittömästi miksei grant vaihtoehtoja jonka käyttäminen on riippuvainen suorituskykyä liittyviä tavoitteita. Phantom osuus järjestelmiä voi olla käyttökelpoinen vaihtoehto koska he työntekijä seuraamalla yrityksen kasvu heikentämättä oman. On olemassa useita vaihtoehtoja, joista monet on veroseuraamuksia, niin ottaa asianmukaisesti neuvoja tehdä useimmat näistä ja välttämään kallis virhe.

8. ottaa epärealistisia tavoitteita
On aina houkuttelevaa läsnä ruusuinen luvut mahdollisille sijoittajille, mutta älä lupaa enemmän kuin voit saavuttaa. Liian optimistinen lausuntoja voi heikentää luottamusta ja uskottavuutta, ja tiedät et voi toimittaa julkilausuman on petos. Sijoittajat voivat (ja tehdä) haastaa tältä pohjalta.

9. eksyminen on tässä ja nyt
Ensimmäinen kehitys tai ensimmäinen sopimus käynnissä on kriittinen ja voi olla kaikki vievää, mutta se ei saa voit ottaa silmäsi pois putki, kolme, kuusi tai yhdeksän kuukautta. Jos resursseja ja kassavirta, ei ole paikka täyttää lupaus, liike ei onnistu. Suorita Varovaistenkin ennusteiden mukaan ja pitää aina puhdas jälkiä menoista. Jos rahoitus ei ole teidän forte sitten Älä ole liian ylpeitä voidessamme tuoda joku tehtävään sopiva asiantuntemus, joka voi auttaa sinua pitämään ajan tasalla ja ennakoida ongelmia, ennen kuin ne syntyvät.

10. legals jättää viime hetkellä
Se on todella houkutteleva, kun rahoitus on tiukka asianajajalle pitävät turhia kustannuksia lykkäämistä. Näkymä voidaan usein, lyhytnäköistä, kuin asioita, jotka olisi pitänyt tunnin osoitteen alussa voi kestää useita päiviä Kumottavan keräyksen myöhemmin. Lakimies ei ole kallis ja löytää oikea neuvonantaja aluksi maksaa osinkoja pitkällä aikavälillä.
 
 
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

But it's thanks to our sponsors that access to Trade2Win remains free for all. By viewing our ads you help us pay our bills, so please support the site and disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock