Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC Tokyo

lenabuschlena

Newbie
1 0
Vinne en innsidere spillet i aksjer

Kjøp aksjer som får knappe-deres pris er sannsynlig å gå opp. Som er sære strategi bak AdvisorShares TrimTabs flyte krympe (TTFS), en børsomsatte fond som investerer i bedrifter oppretter en del knapphet slags ved å kjøpe sine egne aksjer. Filosofien til Charles Biderman, grunnlegger og leder av TrimTabs Investment Research, er priser på Wall Street en funksjon ikke så mye av inntektene i tilbud og etterspørsel.

At filosofi ville være noe skurrende å en student av corporate finance. Faktisk sier en klassisk teoremet at i fravær av reelle friksjon, et selskap verken hjelper eller gjør vondt aksjonærene når det kjøper og selger aksjer, låner penger eller betaler utbytte.

Som for aksjer går opp fordi de er mangelvare, finans professoren kan godt be Biderman: hvordan kunne det være en knapphet på noe som kan produseres med et museklikk? Selskaper kan utstede flere aksjer når de føler at det.

De kan, men de ikke. Hvis et selskap som Apple eller 3M kjøper egne aksjer i det åpne markedet, Biderman sier, er det mer sannsynlig at innsidere forvente gode ting fra virksomheten. TrimTabs eier begge disse bestandene.

Hvis Twitter eller Alibaba selger aksjer i et offentlig tilbud, som kan være fordi smarte penger vurderer prisingen rike. Biderman ønsker ikke å eie aksjer som de.

Men quirky Biderman teorien ser på papir, fungerer det passably i praksis. Fondet er 96% siden det åpnet sine dører i oktober 2011; i samme periode er S & P 500′s kumulative avkastningen 81%.

Hulene dypere inn i sin teori om hva gjør Wall Street kryss, Biderman beskriver eiendeler-varer eller aksjer-som chips i et kasino. "I alle markeder huset har en kant over spillerne eller markedet ville ikke eksisterer," sier han. Vare produsenter, bedriftens ledere og Wall Street underwriters må kompenseres, eller de gidder ikke å være i virksomhet.

Det sparer oss, han går på, er det faktum at i en stigende økonomi det er nok penger til å gjøre innsidere lykkelig og etterlate minst litt noe for vanlige investorer. Og vanlige investorer kan forbedre sine sjanser ved å se hva innsidere gjør.

Hvis det er en bit av kynisme i Biderman, kan det være skylden på det faktum at den 67 år gamle startet sin karriere som journalist (assistent til Alan Abelson, den mangeårige redaktøren av Barron's). Han fikk en grad på - Harvard Business School, ble en Wall Street analytiker og begynte TrimTabs, en Sausalito, California boutique forskning fast for institusjoner, i 1990.

Biderman branched i pengene ledelse sent i livet. Han var bare nå Medicare alder når flyte krympe fondet begynte å ta penger. Det har nå $138 millioner.

Det er ingen mangel på selskaper gjør tilbakekjøp. Standard & Poors forsker Howard sølv-leaf beregner at andel tilbakekjøp har passert utbytte som rektor betyr av hvilke store selskaper utbetale fortjeneste. Aksjonærene kan være fornøyd. Bytt til tilbakekjøp senker deres skattbar inntekt.

Så bedriftens ledere som godkjenner andel tilbakekjøp er viet til å maksimere aftertax vell av aksjonærene? En kyniker ville ha en alternativ forklaring. Tilbakekjøp også øke verdien av executive aksjeopsjoner, som ledere er spesielt viet.

La oss forfølge den kyniker linje tenkning. I en verden der enhver bedrift kan rasjonelt erstatte sitt kvartalsvise utbytte med en tilbakekjøpsprogram men bare noen gjør, hva tilbakekjøp forteller oss? Kanskje prospekter at innsidere på disse selskapene se bedre fremover. "Det er ikke ulovlig for en bedrift [i motsetning til ledere] å kjøpe tilbake aksjer på innsidehandel informasjon eller å selge på innsideinformasjon om ting blir verre," Biderman sier.

Du kan ikke legge for mye tro i rå del reduksjoner, siden corporate treasurers timing er ufullkommen. Tilbakekjøp var høy i 2007, når aksjer var dyrt, så krympet i dypet av nedgangstider, når aksjer var billig.

Så ser Biderman for ytterligere bevis på at andel tilbakekjøp er et tegn på styrke. Hvis du vil ha i sin portefølje har en selskapet å generere mer kontant fra operasjoner enn det er tidkrevende i investeringer, og det kan ikke være økende forholdet mellom gjeld til egenkapital. Som skiller sin fondet fra PowerShares tilbakekjøp Achievers (PKW).

Det er en annen raffinement. TrimTabs analyse ser ikke på utestående aksjer men på "float," antall tilgjengelige delinger ikke holdt av innsidere. Hvis selskapet kjøper aksjer, men ledere lynet opp egne holdings like raskt, ønsker ikke Biderman å eie den.
 
 
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

But it's thanks to our sponsors that access to Trade2Win remains free for all. By viewing our ads you help us pay our bills, so please support the site and disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock