Appleby vestover arbeid med Bury St Store ryddig stranden

marygatlin18

Newbie
1 0
Ansatte fra Gillett's SPAR Bury St og Appleby vestover sammen med Rangers fra National Trust til å delta i en søppel plukking.

Teamet braved den typiske britiske sommeren vær, plukket opp søppel grabbers og bin liners og våget til Bury St stranden, å plukke opp søppel og rusk som hadde samlet seg på stranden.

"Tro det eller ei, jeg hadde en veldig interessant morgen med mine kolleger for SPAR på Bury St stranden oppklaring søppel. Det er utrolig hva du finner, det var verdt å lokalsamfunnet og National Trust for å holde stranden uklanderlig for sine besøkende. Og for ikke for å nevne holde havet ren for marine livet, spesielt havet hestene"sa Nicky kanten, HR koordinator for Appleby vestover.

Butikksjef Callum Fairnie sa: "Det var flott å se alle trekke sammen for en god sak og ha det gøy samtidig."

National Trust er en organisasjon som arbeider for å bevare og beskytte historiske steder. Utføre søppel plukker på stranden med grupper og kjører skoleprosjekter, jobber de med å øke bevisstheten om de virkelige problemene og hvordan søppel påvirker marint dyreliv.

Emma Reece, National Trust Ranger sa "Marine kull er et reelt problem for dyrelivet; de feil det for mat og spise den, og kan også bli fanget i det, blant mange andre problemer".

SPAR butikker kan spille en nøkkelrolle i sine lokalsamfunn, å øke bevisstheten om lokale saker. Prøv å arrangere ditt eget søppel plukke i ditt lokale område, pusse opp et samfunnshus eller lignende.

National Trust er alltid villig til å høre fra frivillige og har mange prosjekter som du kan bli involvert i.
 
 
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

But it's thanks to our sponsors that access to Trade2Win remains free for all. By viewing our ads you help us pay our bills, so please support the site and disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock