Accounts.............

wheezergeezer

Well-known member
368 8
OK Guys , much appreicated, I'm finaly getting there after pulling my hair out for over a month trying to figure it out............why am I so dumb !!..............enjoy your weekend ..................regards......
 

bracke

Experienced member
1,286 12
wheezergeezer

I would calculate it as a total as follows:


Bought 10,000 x £1,00 = £10.000
Bought 5,000 x £1.30 = £ 6,500

Total Cost £16,500

Sold 2,000 x £1.20 = £ 2,400
Sold 13,000 x £1.40 = £18,200

Total Sale Value £20,600

Profit = £20,600 - £16,500 = £4,100

% Profit = 4100/16,500 = 0.2484848 x100 = 24.85%

You could try and set this up on Excel but it is just as easy to write it on the paperwork you get from your broker.

Regards

bracke
 

wheezergeezer

Well-known member
368 8
Thanks Bracke, I'm looking forward to the weekend so I can finally
start to make some headway on this............much appreciated

enjoy your weekend................regards
 
 
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

But it's thanks to our sponsors that access to Trade2Win remains free for all. By viewing our ads you help us pay our bills, so please support the site and disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock