The Dutch corner 2009.

This is a discussion on The Dutch corner 2009. within the Indices forums, part of the Markets category; Conditioneren tot u een ons weegt en herhaling is de kracht van de reclame; vertel ze wat u ze gaat ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old Jan 8, 2009, 8:51am   #9
Joined Jun 2006
Hallo wakker worden er is weer geld te verdienen….

The Dutch Clown started this thread Conditioneren tot u een ons weegt en herhaling is de kracht van de reclame; vertel ze wat u ze gaat vertellen; vertel het ze; en vertel ze wat u vertelt heeft. In de met huisvlijt verbeterde door GJN gedoceerde trend methodiek TA-tata indicator treft u dat principe aan dus kunt u op bijgevoegde plaatje direct afleiden wat u vandaag zoekt om de pppparel trade te zetten.

Fijne Handelsdag.

EDIT 10:22u
Het TA-tata feest der herkenning is wederom in volle gang; de trend-up steun werden gerespecteerd en de mosselbalans ( met oplopende NR en PR targets) is nu aan het werk in een poging de trend-down weerstand te slopen. Iets met conditioneren meen ik. Mocht u vergeten zijn toe te slaan dan neemt u toch gewoon het volgende setje…. LOL

Man man wat smaakt de koffie weer opperbess.

EDIT 10:32u
Hier is uw eerste potentiële setje al; ken ook als UPG op de trend-down weerstand worden gezien… pagina 58 …. Balans en hopla aan sublieme R/R.

EDIT10:44u bijlage 2
PR 10:28u en tikkertje produceert een groene driehoek... volgende trend-down weerstand uit de kast halen en synchroniseren

EDIT 11:08u
Nieuwe ronde op de NR van 10:19u…. iets met conditioneren.

EDIT 11:35u
De jachthonden ruiken weer wat….

EDIT 12:02u
NR target van 11:43u ligt hoger als die van 10:19u. nu gaat de vigerende trend – steun en –weerstand combi de doorslag geven. Die flipper monnik zit zeker al weer aan het bier…LOL

EDIT 12:36u
Daar heb ie het al de NR target van 12:24u ligt onder die van 10:19u. De trend-down is wel minder sterk geworden zie bijlage 3. Het gaat nog een leuke middag worden, trouwens de DJIA – de moeder der Yanks Land indices – ligt net boven een trend-up steun dus die geeft vrij snel duidelijkheid met betrekking tot de intenties aan die kant van de plas.

EDIT 12:54u
Even snel een blik geworpen op de fundamenten agenda van het FD en dan zou het zo rond de klok van 14:30u werklozen moeten gaan regenen in Yanks Land met als gevolg zo’n fenomenaal actie = reactie spelletje op het koersbord. Goed op uw metertjes letten ik ga zelf ter voorbereiding eerst eens een mooie sigaar in de brand steken.

Cheers.

PS.
Beste DubbelD, zat gisteren ineens in die lange hoek draad en was het spoor bijster… LOL… dacht laten we vandaag eens een dagje condi… conditie….. verdomd…. Conditioneren… eens zien hoe lang het duurt…..

EDIT 13:55u
Beste DubbelD, als u echt compleet het trend doosie uit wenst te gaan dan heeft u een beer (onder de gele lijn) en een stier (boven de gele lijn) waarvan u ook nog eens de respectievelijke “kracht”weergeeft en dat allemaal in een enkel KISS plaatje (moet wel want anders snap ik d’r den balluh nie van nie). Geeft wel hele mooie plaatjes die tevens weergeven wanneer de beer en stier even pauze nemen of wanneer ze het opgeven. Mosselke bij..??!!

EDIT 15:57u
Beste DubbelD, de op de bijlagen weergegeven beertje en stiertje dienen ter navigatie van de intraday trades vandaag en bepalen samen met andere condities zowel entry, exit, accumulate als reduce. Inmiddels is de DJIA aangekomen in de buurt van de hierboven reeds vermelde trend-steun en hier gaan beslissingen plaatsvinden welke van belang zijn voor het verloop. Bijgevoegd dezelfde plaat als bijlage 1 (AEX voor aanvang) maar dan met de DJIA erin.
Attached Thumbnails
aaa.gif   aaa1.gif   aaa2.gif  

aaa3.gif   aaa4.gif  

Last edited by The Dutch Clown; Jan 8, 2009 at 3:57pm. Reason: morgen is het bier gratis
The Dutch Clown is offline   Reply With Quote
Old Jan 8, 2009, 12:45pm   #10
Joined Dec 2007
Ik vond het al zo stil :confused:

Had onderstaande in het oude draadje geplaatst.

Heerlijk, het belooft een mooi jaar te worden voor de Tataaa´ers.

Ik wens iedereen, heer Clown in het bijzonder, het allerbeste voor 2009. Hopelijk mogen we ook dit jaar weer genieten van uw vakmanschap.

Het toverwoord is en blijft conditioneren.

Conditioneren van de verschillende trends en de daaruit gefilterde signalen in de juiste volgorde plaatsen. Daarna kan je op zoek gaan naar de momenten met de hoogste Risk/reward, waarna de P vanzelf uw kant op komt rollen.

Succes allemaal.

Groet,
DD

Edit
Trend conditioneren op 3 timeframes, huh!

LOL

Edit 1
Ik weet het hr Clown. De condities liggen vast en gelden voor elke trend, het gaat nu om de presentatie van het geheel. Dat is nog aan verandering onderhevig, ben er nog niet helemaal tevreden over.

Het is simple and stupid, wel giga uit het doossie.

Edit 2
Ziet er goed uit hr Clown, ben er ook al mee bezig geweest. Ben er alleen nog niet achter hoe die is opgebouwd. Baseert u hier ook entry's op of is het een indicator die aangeeft of u in positie kunt blijven?

Edit 3
4 op een rij
Attached Thumbnails
screenhunter_01-jan.-07-23.06.gif   screenhunter_01-jan.-08-14.55.gif  

Last edited by Drawdown; Jan 8, 2009 at 3:09pm.
Drawdown is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 2009, 7:51am   #11
Joined Jun 2006
We hebben in ieder geval weer eens een ouderwets Hollandse winter.

The Dutch Clown started this thread Het feest der TA-tata herkenning begint bij de fractals welke naarmate er meer gevormd worden een hogere mate van zekerheid geven ten aanzien van een toenemende hoeveelheid details over het toekomstige koers verloop. Het wezen van het EWP is gebaseerd op fractale verhoudingen welke zijn gedefinieerd in de literatuur zodat er eigenlijk geen misverstand kan bestaan over de in essentie KISS structuur. Al gaat het natuurlijk mis als er willekeurig op wisselende hoog en laag waarden in een grafiekje een paar cijfertjes worden gekalkt. Het meten aan de fractals levert voor deze week weer een nieuw setje handelscondities op.

In de mosselbalans moet u sinds vorige keer een divergentie waarnemen welke niet zo verbazingwekkend overeenkomt met de mate van trendmatigheid op de verschillende termijnen. De opmerkingen in de media van de verschillende belanghebbenden dat de huidige beurswaarden laag zijn mag op zich juist zijn en dat treft u dan ook aan in TA-tata overzichtjes edoch u treft er ook in aan dat het ook nog wel lager kan dan de 220,12. Sterker nog als u (of een ijverige monnik) een volledig overzicht heeft gemaakt dan weet u zelfs hoeveel lager het nog ken. De actuele vraag in Friesland is ken het nou net of net niet.

De Bradley indicator is de bekendste indicator welke is gebaseerd op planetaire cycli en op de bijlage treft u de output aan voor het jaar 2009. Helaas werkt de Bradley indicator soms wel, soms niet, soms invers qua draai indicatie en is de indicator waarde niet recht evenredig aan de koers. Echter als u zoals de bruine mevrouw heeft aanbevolen onder de motorkap heeft gekeken en de constructie heeft begrepen dan kunt u er al wat meer mee aanvangen. Als u een blik werpt op de bijlage dan ziet u dat vriend Bradley binnenkort een dippie in de koers voor ons in petto heeft en derhalve is het zaak de verschillende van belang zijnde planetaire cycli eens goed op het netvlies te houden. Wie zei dat toch ook al weer; in de juiste context plaatsen.

Fijne handelsweek.
Attached Thumbnails
aaa.gif  
The Dutch Clown is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 2009, 1:31pm   #12
Joined Sep 2006
Post 512 ;-))
Waar ken ik die ook al weer van?
Blinker is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2009, 9:46am   #13
Joined Jun 2006
512 + 1 = 513 en daarmee voltooid verleden tijd.

The Dutch Clown started this thread Een analist met een maatje meer keek eens om zich heen waar zijn dagelijkse bijdrage in terecht gekomen was en concludeerde dat het niet langer de juiste omgeving was en het moment 512 een goede exit gelegenheid. Hij moest er nog wel een tijdje op wachten om met rechte rug afscheid te kunnen nemen, toch jammer dat hij zich daarna nog liet verleiden december 2008 conditioneel te roepen.

De herinnering blijft…

EDIT 12:01u

Beste Flipper, het jaar is pas een paar dagen onderweg en de eerste randdebielen menen al weer lagere school statistiek te kunnen loslaten om quasi onderbouwd het verloop van het jaar ermee weer te geven. Feit is dat de AEX nog niet met tientallen index punten per dag heen en weer schiet zodat het nog zaak is veel te vinken om een beetje in de buurt te kunnen komen van de resultaten van afgelopen jaar. Het goede nieuws is dat we net zijn begonnen dus nog wat handelsdagen tegoed hebben.

EDIT 15:03u

Beste Flipper, het probleem is dat de prutsers beleggen/traden niet als werk zien maar als een hobby en derhalve mag het dus geld kosten als tijdverdrijf. Ome Temmie zou zeggen dat ze daarmee een nuttige functie vervullen in het Nul Som derivaten spel waarvoor de noeste werkers respect moeten hebben en dankbaar zijn, waarvan akte. Aan de andere kant doet een legertje economen wetenschappelijk de stinkende best om het grote publiek ervan te overtuigen dat beurskoersen zuivere willekeur is en op geen enkele wijze te doorgronden. Hierin levert een groepje gulzige abbo-criminelen het bewijs van het gelijk van de economen door structureel achter het net te vissen voor hun cliënten maar niet zonder eerst de eigen zakken te vullen.

De zuivere Calvinistische waarden en normen gekoppeld aan de VOC mentaliteit welke Holland in de Gouden Eeuw op de kaart hebben gezet zijn verdreven door een exorbitante welvaart. Deze welvaart wordt als een recht beschouwd zonder dat men zich realiseert dat daar plichten tegenover staan zodat er sprake is van onbalans wat natuurlijk niet zonder gevolgen kan blijven. Maar om nu met de doemdenkers mee te blaten dat het einde nabij is gaat natuurlijk ook wel weer een beetje te ver, er zijn gelukkig altijd nog een paar nuances.

Als rots in de branding is daar de TA-tata met onder andere de mosselbalans, iedere dag weer.

EDIT 16:23u
Oeps Verveelde straks zegt u nog dat ik wel heel erg lui ben met een TA-tata Automatische Mosselvanger.

EDIT 16:41u
Verveelde ... kijkt u eens in het hoek draadje van vorige jaar.... post nummer 529.... wie zou die verveelde zijn...LOL.
Attached Thumbnails
aaa.gif  

Last edited by The Dutch Clown; Jan 13, 2009 at 4:41pm. Reason: is dit een stilte voor een storm.......
The Dutch Clown is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2009, 9:56am   #14
Joined Jan 2008
Ben er stil van...

...

Edit 13:50
@ Dolfijn99, zo'n mossellijst, laat u die genereren in Excel of doet u dat met de hand??

Edit 15:43
Thx Dolfijn99, dat is inderdaad monnikenwerk...maar het betaalt blijkbaar goed
Vroeg me af of het niet mogelijk is om een datafeed richting Excel te maken met een signaleringsformule. De computer het werk laten doen zeg maar (niet uit luiheid hoor...).

Edit 16:35
Ik zou niet durven...maar begrijp wel dat u een dergelijke koppeling heeft kunnen maken.

Edit 16:53
Met uw geheugen is niets mis...ik was alleen in de veronderstelling dat u naast uwen krokettenschrijver ook Excel gebruikte voor eventuele analyses van de gevangen mosselen.

Last edited by boriesch; Jan 13, 2009 at 4:56pm. Reason: Ben weer wat bekomen
boriesch is offline   Reply With Quote
Old Jan 13, 2009, 11:19am   #15
Joined Oct 2006
De stilte werkt goed om de lijst goed in tevullen
Zo pas weer een vinkje gezet.

EDIT 12:46

Ja de eerste handelsweek van jaar met weinig volume.
Het blauwe tegeltje.
Verbaast me wel dat er niet veel mensen de mossellijst bijhouden.
Het zal wel teveel werk zijn.

ps nog geen storm wel mistig hier lol

EDIT 15:20
@Boriesch Hfdstk 8 RSIStudy van het bekende boek van Mevrouw Brown
ja gewoon excel die rekent als voor je uit alleen de waardes invullen(Het Monniken werk!)
Tripleframe RSI voor de input.
@Clown dat hobby verhaal lees ik inderdaad als ik soms de iexsoap verhaaltjes doorploeg.

Last edited by Dolfijn99; Jan 13, 2009 at 3:37pm.
Dolfijn99 is offline   Reply With Quote
Thanks! The following members like this post: Drawdown
Old Jan 14, 2009, 4:36pm   #16
Joined Jun 2006
En...?????

The Dutch Clown started this thread Smaakt ie..... ??!!

LOL Flipper... het is weer een waar feest der Herkenning.... jammie

Zuipen niet hoor... de PPPPParels rollen weer als vorig jaar zo snel.....
krijg zo een wijntje van Mamaloe

Last edited by The Dutch Clown; Jan 14, 2009 at 5:19pm.
The Dutch Clown is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mexican Corner jacinto The Foyer 11 Dec 21, 2010 12:19am
The Dutch corner The Dutch Clown Indices 599 Jul 27, 2009 6:10pm

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)